Składniki:
2 garści malin
1 nektarynka
1 banan
1/2 szkl. płatków owsianych ( mogą być gluten free)
2 łyżki mleka kokosowego ( gęstej śmietany)
2 łyżki cukru trzcinowego lub cukru z palny kokosowej
Maliny mieszamy z nektarynka i bananem, wykładamy do naczyń do zapiekania.
Płatki owsiane mieszamy z mlekiem kokosowym i cukrem przykrywamy nimi owoce.
Pieczemy około 30 min w 160 stopniach .
Gluten-Free, Dairy-Free, & Refined Sugar-Free
Jeśli nie lubisz malin proponuje zapiekane jabłka pod kruszonka owsianą. ;)
Moja ulubiona Malina przesyła buziaki :* KociaBuka nie ważne, że w domu jest ponad 20 stopni ;)
Smacznie! :-)
OdpowiedzUsuńi w dodatku zdrowo i pysznie :D
UsuńBardzo prosty przepis, a efekt genialny. Na pewno wypróbuję. :)
OdpowiedzUsuńJesteśmy w tym samym klubie :)
OdpowiedzUsuń