RAW "Pina Colada" <3
Spód:
100g fig
50g daktyli
50g orzechów pecan
50 g migdałów
50g moreli
Wszystko razem blenderujemy i wykładamy tortownicę koniecznie w większym rantem.
Nadzienie:
Na tak przygotowany spód kładziemy pokrojonego w kostkę świeżego ananasa :)
Na koniec najlepsze .... bita śmietana z mleka kokosowego!!!
Puszkę mleka kokosowego wstawiamy na około 5 godzin do lodówki, po wyciągnięciu odwracamy do góry nogami, odlewamy płyn a pozostały miąższ kokosowy miksujemy razem z syropem z agave
<3 <3 <3
Ananas i kokos to idealne połączenie !
Polecam roślinożercom spragnionym "bitej śmietany"
to ciasto znakomicie zastępuje wypieki z ciężkimi masami.
to ciasto znakomicie zastępuje wypieki z ciężkimi masami.
Gluten-Free, Dairy-Free, & Refined Sugar-Free
:)
super
OdpowiedzUsuń